Belangrijk: Maak je gebruik van een Android apparaat zorg dan dat lokatie service aanstaat. Muse maakt geen gebruik van jouw locatie maar Android vereist wel dat jouw locatie aanstaat bij het gebruik van Bluetooth LE apparaten.

Belangrijk: Er zijn twee verschillende modellen van de Muse headband. Deze modellen zijn identiek behalve enkele kleine Bluetooth verschillen. Check welk model jij hebt en volg de instructies hier onder.

bluetoothcheck

Als je een Muse 2 hebt of een Muse 1 een power icoon op de power knop heeft en een blauw “Muse” logo, lees dan de volgende instructies. Heeft jouw Muse dit niet, scroll dan naar beneden.

Muse 2 en Muse 1 met blauw logo en power icoon.

Heb je een Android tablet/telefoon? Zorg dan dat lokatie service aan staat. Google’s nieuwe update eist toegang tot de gebruikers lokatie wanneer er gebruik wordt gemaakt van Bluetooth.

Zorg ten eerste ervoor dat Muse goed is opgeladen.

  1. Zet Bluetooth aan (bij instellingen)
  2. Open de Muse app en druk op Start Session (of maak een nieuwe account aan)
  3. Selecteer het rechter scherm (met een power icoon)
  4. Zet de Muse aan
  5. Wacht tot dat Muse op het scherm verschijnt, selecteer Muse vervolgens
  6. Doe Muse op en ga vervolgens automatisch naar het signaal kwaliteit scherm

Wanneer dit niet werkt, sluit dan alle applicaties (knop links onder van je telefoon/tablet en sluit dan de Muse app door op kruisje te drukken).

Heb je nog steeds problemen? Bel of mail naar contact@brainfitness.nl

Muse met grijs logo en geen power icoon. 

Voordat je kan beginnen moet Muse gepaired worden met je apparaat. Wanneer dit gedaan is verbind Muse automatisch wanneer je de app aanzet. Zorg ten eerste ervoor dat Bluetooth op je apparaat aan staat. Druk vervolgens voor ongeveer zes seconden op de power knop van de Muse. Laat de knop los wanneer alle 5 lichten op de Muse aan en uit knipperen.

Na enkele seconden zal “Muse” verschijnen op de lijst van beschikbare Bluetooth apparaten op jouw apparaat. Selecteer “Muse” en vervolgens wordt Muse gekoppeld aan jouw apparaat. Ga nu naar de app en begin een sessie. Selecteer het linker scherm (met een power icoon) en selecteer Muse. Doe Muse op en begin je sessie.